Campus Helsingborg ställer in Öppet hus i 19 mars – men öppnar digitalt

Campus Helsingborg kommer inte att genomföra Öppet hus på plats i Helsingborg den 19 mars i år. I stället kommer informationen om studier och utbildning ges på annat sätt via digitala kanaler. Detta med anledning av den senaste tidens utveckling av Coronaviruset och regeringens beslut om att stoppa alla allmänna sammankomster med mer än 500 personer.

– Publicerad den 12 mars 2020

Campus Helsingborg  kommer inte att genomföra Öppet hus på plats i Helsingborg den 19 mars i år. I stället kommer informationen om studier och utbildning ges på annat sätt via digitala kanaler. Detta med anledning av den senaste tidens utveckling av Coronaviruset och regeringens beslut om att stoppa alla allmänna sammankomster med mer än 500 personer. 

 

Öppet hus vänder sig till personer som funderar på att studera vid Lunds universitet. Där ges information om utbildning, studier, boende och studentliv.

– Vi kommer att ge den information som besökare kan få på Öppet hus så långt det är möjligt via digitala lösningar och besked om när och hur kommer så fort som möjligt på Lunds universitets webb och i andra kanaler, säger förvaltningschef Susanne Kristensson.

Frågor om Öppet hus eller andra frågor med anledning av coronasmittan mejla corona@bygg.lu.se. Frågor från media hänvisas i första hand till corona@bygg.lu.se eller till pressansvarig Anna Johansson (skicka sms) tel: 0709-525251

För mer information om Lunds universitets hantering av Coronaviruset vänligen se

https://www.medarbetarwebben.lu.se/article/information-om-coronaviruset-till-medarbetare-och-studenter