Denna sida på svenska This page in English This page in English

Arbetsmarknadsdag: AGORA-dagen

2017-03-01

Onsdagen den 1 mars 2017 slås dörrarna upp till AGORA-dagen för fjortonde året i rad. Arbetsmarknadsdagen arrangeras av studentorganisationen Agora och är till för att skapa relationer och uppfylla drömmar för både studenter och organisationer.

Under dagen får företag och organisationer besöka Campus Helsingborg och träffa studenter från utbildningarna Service Management och Strategisk kommunikation. En mängd företag och organisationer erbjuder Campus Helsingborgs studenter praktikplatser, sommarjobb, jobb efter examen, traineeplatser eller förslag till examensarbeten.

AGORA-dagen 2017 kommer att bli en fullspäckad dag där besökarna inte bara kan nätverka, utan även delta i aktiviteter som CV-granskning, workshops och föreläsningar. Mässan avslutas med en After work på Radisson Blu där studenter, företag och organisationer som vill fortsätta att nätverka är hjärtligt välkomna.

AGORA-dagens webbplats
AGORA-dagens facebooksida