Konferensen HSS 2017 – Högskola och samhälle i samverkan

2017-05-18

Välkommen den 18-19 maj 2017 till vackra Helsingborg där HSS-konferensen denna gång arrangeras av Lunds universitet, Campus Helsingborg. Vi smygstartar redan den 17 maj med en tura till Helsingör.

Innovation inom alla samhällsområden är nödvändig för Sveriges konkurrenskraft i framtiden. Människor skapar innovation. Därför gör vi en konferens där människor kan mötas, diskutera, inspireras och få idéer som kan växa.

Konferensens teman handlar om gränssnitten mellan digitalisering, entreprenörskap och hållbarhet. Vilka exempel kan vi se på behovsdriven och innovationsdriven samhällsutveckling i dessa skärningspunkter?

Konferensen är till för dig som har idéer, kunskap, ambitioner, kontakter, frågor, tankar, erfarenhet och engagemang. Du finns i näringslivet, högskolevärlden, på myndigheter, kommunala eller regionala verksamheter eller inom politiken.
Gör din föranmälan redan nu.

Kontakta gärna näringslivskoordinator Pia Siljeklint på 070-640 48 09 eller pia.siljeklint@ism.lu.se

Vi ses i Helsingborg den 18-19 maj 2017!

HSS-konferensens webbplats