Konferensen HSS 2017 – Högskola och samhälle i samverkan

2017-05-18

Välkommen till vackra Helsingborg den 18-19 maj, då HSS 2017 arrangeras av Lunds universitet. Vi smygstartar redan den 17 maj med en tura till Helsingör.

Innovation inom alla samhällsområden är nödvändig för Sveriges konkurrenskraft i framtiden. Människor skapar innovation. Därför gör vi en konferens där människor kan mötas, diskutera, inspireras och få idéer som kan växa.

Konferensens teman handlar om gränssnitten mellan digitalisering, entreprenörskap och hållbarhet. Vilka exempel kan vi se på behovsdriven och innovationsdriven samhällsutveckling i dessa skärningspunkter?

Konferensen är till för dig som finns i näringslivet, högskolevärlden, på myndigheter, kommunala eller regionala verksamheter eller inom politiken. Välkommen med din anmälan senast den 28 april.

Kontakta gärna näringslivskoordinator Pia Siljeklint på 070-640 48 09 eller pia.siljeklint@ism.lu.se

Vi ses i Helsingborg den 18-19 maj 2017!

HSS-konferensens webbplats