Lunds universitets pedagogiska utvecklingskonferens

2017-11-23

Den 23 november hålls Lunds universitets sjätte pedagogiska utvecklingskonferens. Målgrupp för denna konferens är ALLA med pedagogiska uppdrag – lärare, forskarhandledare, studievägledare, studierektorer, utbildningsadministratörer, utbildningsledare, osv.

Konferensen skapar en organiserad möjlighet för lärare och andra inom universitetet att dela kunskap och erfarenheter av pedagogiska utvecklingsfrågor på samtliga nivåer – från grundnivå till forskarnivå, från enskilda kursmoment till hela program. En möjlighet till dialog, inspiration och kritisk diskussion om lärande, undervisning och lärarskap!

Tid: 23 november 2017 med registrering från kl. 08.30
Plats: Konferensen kommer att hållas vid Lunds universitet på LUX (Helgonavägen 3 i Lund) och SOL (Helgonabacken 12 i Lund), med inledning i LUX hörsal.

Keynote för konferensen är Ray Land, professor vid University of Durham, UK. Titeln på hans presentation är "Threshold concepts and troublesome knowledge: a transformational approach to learning".

Var med och utforma konferensens innehåll genom att skicka in ett bidrag! Mellan den 18 april och 21 augusti tar vi emot abstracts för bedömning.

Anmäl dig till konferensen

Läs mer om konferensen