lu.se

Medarbetare

Campus Helsingborg

Denna sida på svenska This page in English

Kalendarium

Öppet hus 2019

Öppet hus 2019
Öppet hus 2019

Mässa

Tid: 2019-03-13 15:00 till: 17:00
Plats: Campus Helsingborg, plan 2
Kontakt: eva [dot] nelsson [at] ch [dot] lu [dot] se
Spara händelsen till din kalender


Varmt välkommen till Öppet hus på Campus Helsingborg onsdagen den 13 mars kl. 15–17. Du kommer att träffa studentrepresentanter från alla våra utbildningsprogram. Dessutom får du möjlighet att prata med studievägledare som kan svara på frågor om behörighet, antagning och hur du kan gå tillväga när du väljer utbildning. På plats finns också bostadssamordnare från Helsingborgs stad.

Presentation av våra program:

Service management

Högskoleingenjör

Socionomprogrammet

Modevetenskap

Strategisk kommunikation

Liten utbildningsmässa | kl. 15–17

På Öppet hus har du möjlighet att prata med studenter och studievägledare från våra olika utbildningar. Du kommer att träffa våra medarbetare som arbetar med studentservice och pedagogiskt stöd för studenter. På plats finns också bostadssamordnare från Helsingborgs stad och studenter som kan berätta mer om studentlivet i Helsingborg och Lund. Plats: våning 2 (U2).

Hitta hit

Om du kommer med tåg, båt eller buss till Helsingborg stiger du av på centralstationen "Knutpunkten". Härifrån tar det 5–10 minuter att gå till Campus Helsingborg. Kommer du med bil hittar du enklast genom att ta södra infarten till Helsingborg och följa skyltningen mot "Universitet".

Besöksadress
Universitetsplatsen 2
252 25 Helsingborg

Varmt välkommen!