23 september 2020

Ett frukostseminarium om fillers och skönhetsinjektioner, ett djuplodande samtal om valet i USA och en snabbkurs i kriskommunikation. Det är några av de evenemang som äger rum 12-16 oktober under Framtidsveckan på Campus Helsingborg.

21 september 2020

Välkomna till en digital workshop om praktikforskning i socialt arbete med två välrenommerade forskare, professor Ilse Julkunen och professor emerita Gunilla Härnsten. Workshoppen äger rum den 21 oktober via Zoom och anordnas av Hälso- och sjukvårdsgruppen och Sopact vid Socialhögskolan, Lunds universitet.

14 september 2020

"Den här utbildningen är mycket meriterande." Det säger Eva Rosenquist, chefskurator på Skånes universitetssjukhus, SUS.

8 september 2020

Vår modehistoriker Emma Severinsson i spännande seminarium.

26 augusti 2020

Campus Helsingborg fortsätter att följa Folkhälsomyndigheten och Lunds universitets rekommendationer. Här kan du läsa hur dessa är implementerade hos oss och hur detta påverkar dig som student.

25 augusti 2020

Avdelningen Kommunikation och samverkan på LTH söker nu två amanuenser.

21 augusti 2020

Campus Helsingborg får 1,5 miljoner kronor av Helsingborgs stad och Helsingborgs Handelsförening. Gåvan ges i samband med Campus Helsingborgs 20-års jubileum. Pengarna ska gå till forskningsområdet logistisk, handel och artificiell intelligens (AI).

18 augusti 2020

Hösten 2020 startas ett nytt forskningscentrum om framtidens infektionssjukdomar vid Campus Helsingborg.

17 augusti 2020

I år räknar vi med att ta emot långt färre internationella studenter än tidigare år, ca 700-1000 studenter istället för ca 2000. Arrival Day och introduktionsveckorna är anpassade för att ta emot studenter på ett säkert sätt under rådande Covid-19 pandemi.

11 augusti 2020

Forskare från bland annat Campus Helsingborg studerar hur digital teknik formar nya vanor kring mat.