9 juli 2020

Här hittar du Campus Helsingborgs öppettider juni till augusti.

1 juli 2020

Dynamiska diskussioner på en akademiskt präglad plats. Så kommer Lunds Universitets bidrag till stadsmässan i Helsingborg 2022 att se ut. Under namnet Our Future City bjuder universitetets forskare in samhällsaktörer till samtal om globala utmaningar inom miljö och klimat, hälsa, migration, digitalisering och demokrati.

29 juni 2020

Campus Helsingborgs forskare startar högaktuellt bolag. Genom digitala analyser får företag och organisationer råd om hur de står ännu bättre rustade inför nästa kris.

23 juni 2020

Just nu finns flera lediga tjänster på Institutionen för service management och tjänstevetenskap.

18 juni 2020

Campus Helsingborgs forskare Stefan Gössling undersöker pandemins effekter på turism och resande.

8 juni 2020

På sju dagar fylldes en sommarkurs i kriskommunikation nio gånger om. Nu funderar Campus Helsingborg på att köra kursen en gång till i höst.

18 mars 2020

Campus Helsingborg följer regeringens, folkhälsomyndighetens och Lunds universitets riktlinjer och rekommendationer. För uppdaterad information som rör dig som student eller anställd på Lunds universitets hantering se medarbetarwebben.

desc
15 mars 2020

Utdrag från rektorsbloggen

desc
12 mars 2020

Campus Helsingborg kommer inte att genomföra Öppet hus på plats i Helsingborg den 19 mars i år. I stället kommer informationen om studier och utbildning ges på annat sätt via digitala kanaler. Detta med anledning av den senaste tidens utveckling av Coronaviruset och regeringens beslut om att stoppa alla allmänna sammankomster med mer än 500 personer.

15 januari 2020

Hallå Cecilia Cassinger, docent i strategisk kommunikation, vars forskargrupp nyligen organiserade en konferens om hur stadskärnor kan bli tryggare och mer attraktiva. Skjutningar, terrordåd och sprängningar är oförutsägbara händelser – men det finns saker som en stad kan kommunicera som gör att centrum upplevs som tryggare.