30 november 2020

De forskarsamtal som genomfördes under årets upplaga av Framtidsveckan vid Campus Helsingborg finns nu på Youtube. Materialet fungerar utmärkt som fortbildning.

24 november 2020

Passa på att träffa våra studievägledare och studenter digitalt på SACO:s studentmässa den 24-27 november. Vi kommer att ha full bemanning under dagarna och vi ser verkligen fram emot att träffa dig och få svara på alla frågor och funderingar.

23 november 2020

Vill du veta hur det är att driva projekt tillsammans med studenterna på Campus Helsingborg? Skulle du vilja utveckla ditt kommunikationsarbete och få förslag på kommunikationsåtgärder?

18 november 2020

Den 20 november överlämnas gåvan på 1,5 miljoner från Helsingborgs stad och Helsingborgs Handelsförening till Campus Helsingborg. Pengarna ges i samband med att Campus Helsingborg fyller 20 år. Donationen ska gå till forskningsområdet logistisk, handel och artificiell intelligens (AI).

16 november 2020

Socialhögskolan bjuder den 7 december in till ett seminarium om vårdens organisering, maktstrukturer och genus undre rubriken ”Sorti, protest och lojalitet – en lokal analys av en global vårdkris”.

11 november 2020

På grund av den pågående pandemin anordnas årets upplaga av Forskar Grand Prix digitalt.

5 november 2020

En rekryteringsprocess för att anställa en ny rektor för Campus Helsingborg är inledd.

20 oktober 2020

Forskare från Campus Helsingborg går igenom Danius uppmärksammade kreationer och klädsymobolik.

19 oktober 2020

Vattenhallen Science Center söker studenter som vill stötta gymnasie- och grundskoleelever när de lär sig om bland annat teknik och klimat.

15 oktober 2020

Vill du bli bättre på att presentera din forskning och möta publik? Ta chansen att vara med i årets Forskar Grand Prix i Helsingborg där du tävlar om vem som kan göra den mest intressanta, engagerande och kommunikativa forskningspresentationen – på endast fyra minuter!