Studentkonsultbolaget Lunicore gör satsning i Helsingborg

2018-09-14

Nu pågår rekryteringen av tre drivna studenter, som ska driva Lunicores Helsingborgskontor på Mindpark. Foto: Johan Lindvall

Under 2016 slog Lunicore upp dörrarna till ett nytt kontor i Helsingborg, som en utökning av bolagets verksamhet i Lund. Nu vill studentkonsulterna komma närmare näringslivet och flyttar in i nya lokaler på Mindpark.

Under 2017 omsatte Lunicores försäljning i Helsingborgsregionen drygt 1 miljon kronor, vilket motsvarar 16 procent av bolagets totala omsättning.

– Det är siffor vi är otroligt nöjda med. Men nu är vi redo för nästa steg och har flyttat in i nya lokaler på Mindpark, som är ett co-working space i anslutning till Campus Helsingborg. Det är precis rätt plats att vara på – här finns möjligheter till nätverkande mellan studenter och nytänkande företagare, säger Lunicores VD Sofie Bergdahl.

Just nu pågår rekryteringen av tre studenter, som tillsammans ska driva det nya Helsingborgskontoret. Studenten Mikaela Arnekull arbetar som regionchef i Helsingborg och ser fram emot att utveckla Lunicores verksamhet:

– Vi är otroligt peppade! Vår ledningsgrupp har arbetat intensivt för att ta fram en affärsplan under de senaste månaderna. På sikt kommer vi förhoppningsvis att kunna anställa många fler studenter, säger hon.

Mikaela Arnekull, regionchef för Lunicore i Helsingborg och Sofie Bergdahl, Lunicores VD.

Är du nyfiken på vad Lunicore kan erbjuda dig som student?

Ta chansen att få veta mer om Lunicore och rollerna som rekryteras i Helsingborg på eventet Lunchtime & Workshop tisdag den 18 september kl. 18–20.30.

Läs mer om Lunicore och lediga jobb i Helsingborg