Öppen föreläsning med Lars Wallin

Torsdagen den 22 april deltar en av Sveriges främsta modepersonligheter Lars Wallin i ett öppet samtal om glamour, exklusivitet och flärd.

– Publicerad den 6 april 2021

Lars Wallin har en unik position inom svenskt mode. Hans namn har sedan decennier förknippats med glamour, exklusivitet och flärd. Han har länge varit verksam som kostymör och formgivit klänningar för både kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine.

Hans kläder har också ställts ut, både i Sverige och utomlands, senast med en stor separat separatutställning på konstmuseet Artipelag i Gustavsberg (2017).

Den öppna föreläsningen ges i form av ett samtal med Philip Warkander, lektor i modevetenskap vid institutionen för kulturvetenskaper.

Ingen föranmälan krävs och du behöver inte ha anknytning till Lunds universitet för att lyssna till samtalet.

Tid: torsdag 22 april, kl. 14–14.45

Samtalet sker via zoom.