Studentlivets utbud och trygghet

Varje år bjuds alla studenter på Campus Helsingborg in till en trivselaktivitet som arrangeras av Helsingborgs stad, Campus Helsingborg, Polismyndigheten, Helsingborgs Hem och Helsingborgs city.

– Publicerad den 31 oktober 2022

trivselaktivitet
Många studenter kom till Helsingborgen för att lämna sina tankar om utbud och trygghet.

Efter uppehåll på grund av pandemin kunde aktiviteten äntligen återupptas. Kvällens teman  var studentlivets utbud, stadsdelen Söders utbud och trygghet med fokus på Söder. Många studenter var på plats och diskuterade de olika frågorna och lämnade också förslag och tankar på olika förbättringsmöjligheter som de olika arrangörerna tar med sig tillbaka till respektive verksamhet.

- Studenternas åsikter och idéer kommer vara en ledande del i vårt arbete framåt med studentstaden Helsingborg.  Vi från Helsingborg stad ser farm emot att aktivt jobba med att studenternas idéer ska bli verklighet, säger Wilma Johansson som är Samordnare på Helsingborg stad inom Näringslivs- och Destinationsutveckling.