Välkommen på Öppet hus 16 mars (digitalt)

Vilka program finns? Får jag jobb efter studierna? Är det lätt att hitta bostad och vänner? Ställ dina frågor till oss under Öppet hus då vi berättar allt om hur det är att studera på ett av världens 100 bästa universitet.

– Publicerad den 17 januari 2022

Vi vet att du som funderar på att börja studera förmodligen har tusen frågor som snurrar i huvudet. Under Öppet hus kommer vi göra vårt absolut bästa för att du ska få svar på precis allihop!

I studion har vi samlat studenter, studievägledare och tidigare studenter som precis påbörjat sitt yrkesliv. Helt enkelt en massa kloka människor som tillsammans ska göra sitt bästa för att ge dig precis allt du behöver veta om hur det är att studera på Campus Helsingborg.

• Vilka utbildningar och kurser finns? Är det inte väldigt svårt att komma in på ett program?
  • Kommer jag att få vänner?
  • Hur lång är en föreläsning och vad betyder egentligen akademisk kvart?
  • Kan man bada på rasten? Åka inlines till stranden kanske?
  • Och hur är det egentligen med bostad - är det inte svårt att hitta någonstans att bo i Helsingborg?

Campus Helsingborg är en del av Lunds universitet. Det betyder att när du väl är klar med dina studier hos oss får du en examen från ett av världens 100 bästa universitet. Samtidigt som du studerar på en riktigt härlig plats.

Ta chansen och lär dig allt om hur det är att plugga med sand mellan tårna och utsikt över Öresund. Öppet hus kommer ge dig en bra bild av våra program och inte minst av Campus Helsingborg - ett lärosäte som präglas av kreativitet, närhet och gemenskap!

Öppet Hus sker digitalt den 16 mars kl 16-18 via följande länk i zoom: https://lu-se.zoom.us/j/61530199778

Vid frågor, kontakta sanna.trygg@ch.lu.se

Öppet hus för hela Lunds universitet

Lunds universitet bjuder bland annat på poddavsnitt och en live-sändning med rundtur på en nation. Universitetet bjuder också in dig att ställa frågor till både studievägledare och studenter.

Mer information finns här (länk till Lunds universitets webbsida).