Skip to main content

Forskare

Bibliotekets stöd för dig som forskar på Campus Helsingborg

Barn med mätverktyg på huvudet. Foto.

Vi på Campus Helsingborgs bibliotek erbjuder dig som forskare vid campus stöd och service vad det gäller olika aspekter av din publicering och hela forskningsprocessen oavsett fakultetstillhörighet. Förutom att biblioteket hanterar informationsresurser, databaser samt samlingar som förhoppningsvis ska motsvara dina behov, erbjuder vi även avgiftsfria fjärrlån.

Beställa fjärrlån

Vi erbjuder dessutom:

Nyanställd?

Kontakta gärna oss gärna för att boka in ett tillfälle för introduktion till bibliotekets olika informationsresurser. Vi kan ge dig råd och stöd redan i uppstartsskedet av ditt forskningsprojekt, så att du kan komma igång och spara tid. Berätta vad du vill veta mer om så kan vi skräddarsy en introduktion till dig!

LU-kortet är ditt lånekort. För att kunna använda LU-kortet som lånekort behöver du först registrera ett nytt konto i LUBcat. Du kan sedan låna och lämna böcker på alla bibliotek vid Lunds universitet samt även beställa böcker för avhämtning till ditt närmaste bibliotek.

Mer information hur och vad du kan låna finns här

Fakultetsspecifikt stöd

Alla på Campus Helsingborg har tillgång till det forskarstöd som erbjuds från respektive fakultet i Lund och via ämnesbibliotekarier. Läs mer på respektive fakultetsbiblioteks webbsidor:

Kontakt

Samhällsvetenskapliga fakulteten

ref@sambib.lu.se

Humanistiska och teologiska fakulteterna

forskningsstod@htbibl.lu.se

Lunds tekniska högskola

bib@lth.lu.se

 

Pratbubbla med texten chatta med oss.
Page Manager: lina.kopsen@ch.lu.se | 2022-02-09