Hoppa till huvudinnehåll
Ett gäng studenter går på en strand. Foto.

Studentföreningar

Studentföreningar

Gemenskap med Stampus

Studentföreningen Stampus arbetar för att förgylla studentens liv vid sidan om studierna. Inom Stampus organiseras bland annat idrott, kör- och radioverksamhet samt fester.

Stampus webbplats

Marknadsföreningen för studenter

Mih Student är en del av Marknadsföreningen i Helsingborgsregionen (MiH) och vänder sig till dig som är student eller under 30 år. Syftet är att fungera som ett forum för nätverkande mellan studenter, unga och näringslivet i Helsingborgsregionen.

MiH Students webbplats

Helsingborgen

Helsingborgaren är studenthuset i staden som är tillgängligt för studenter som engagerar sig i studentlivet, men erbjuder också studieplatser för alla studenter. Här har du möjlighet att träffa andra studenter på vardagar mellan kl. 9–16, då dörrarna står öppna. På Helsingborgen hålls det alltifrån möten och sittningar till restaurang och pub.

Länk till Helsingborgens facebooksida

Helsingborgs studentradio

Stampus FM är en webbaserad studentradio och är ett utskott under studentföreningen Stampus vid Campus Helsingborg. Stampus FM är också medlemmar i Studentradion i Sverige med radioentusiaster från Piteå i norr till Lund i söder.

Länk till Stampus FMs webbplats

Klara, färdiga - spexa!

Helsingborgsspexet är en spexförening på Campus Helsingborg. Varje år sätter Helsingborgsspexet upp ett spex på Dunkers kulturhus, vanligtvis i april eller maj. Tack vare spexet har stadens befolkning fått träffa på allt från Christofer Columbus till Marie Antoinette.

Länk till Helsingborgsspexets webbplats 

Projekt Sex

P6 är en studentförening som arbetar för främjandet av sexuell hälsa bland studenter vid Lunds universitet. Föreningen har också en aktiv HBTQ-grupp och samarbeten med andra organisationer.

Länk till studentföreningen P6 webbplats  

Sidansvarig: sanna.trygg@ch.lu.se | 2019-06-25