Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Våning C7

På våningsplan C7 finns 4 bokningsbara lokaler/ytor.

C-side (C703) 

Sammanträdesrum i U-sittning
U-sittning, 18 platser

Internt pris: 618:-/timme. Salen har Saltolås och endast personal med LU-kort har tillträde.
Salen är möblerad i U-sittning (18 platser). Man kan även få den möblerad i skolsittning, (36 platser) eller bio-sittning (44 platser). Beställning av annan möblering görs i samband med bokningen. I salen finns skärm, kamera, inbyggd takmikrofon, handmikrofon och mygga
Vi vill att den främst ska användas för forskningsseminarier, samverkansprojekt, personalmöten med mera. Salen får bokas för undervisning när det finns behov för det.

Ska Loungen användas i samband med planerat event, behöver den också bokas.

C7 Lounge. 

Lounge med fåtöljer och soffa

Internt pris 317:-/timme. Salen har Saltolås och endast personal med LU-kort har tillträde.
Det här rummet kan liknas vid Campus fakultetsklubb med sittplats för 21 personer. Här finns skärm, högtalare. Bild och ljud kan kopplas ihop med C-side. Notera att rummen bokas separat. Mellan rummen finns en vikvägg i glas.

Loungen lämpar sig för spontana möten, skanna QR-kod vid dörren för att se om den är ledig. Vill man säkerställa att inga andra ska ha tillträde, behövs en bokning.

Kronborg (C716) 

Styrelsesittning 20 platser

Internt pris 349:-/timmeSalen har Saltolås och endast personal med LU-kort har tillträde.
Sammanträdesrum med 20 platser. Teknik finns för digitala möten.
Ett förrum med några bord och stolar ingår i hyran, där man kan ställa upp fika eller prata i smågrupper. Den breda gången behövs som utrymningsväg, ställ därför in stolarna mot bordet efter avslutat möte.

 

Studieplats, C725

Studenter som sitter och pluggar

Internt pris 618:-/timme
Vi har skapat en studieplatsyta med cirka 100 platser, för studenterna. Den ligger som bokningsbar, för att man vid enstaka event (typ arbetsmarknadsdagar, konferenser mm) kan samlas här för mingel.

Men ingen undervisning eller tentamen kan ske i den här lokalen.