Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kommunikation

Campus Helsingborg arbetar med både intern och extern kommunikation för att nå ut till olika målgrupper.

Internt nyhetsbrev varje månad

Varje månad skickas ett nyhetsbrev ut till alla medarbetare på Lunds universitet som är verksamma eller har koppling till Campus Helsingborg. Om du inte finns med på utskickslistan kan du anmäla dig till nyhetsbrevet. 

Följ oss i sociala medier

På dessa sociala medier kan du följa Campus Helsingborg:

Foto och mallar

I Lunds universitets bildbank finns personalfoto, studentbilder och miljöbilder från Campus Helsingborg. Här finns också logotyper för Campus Helsingborg samt mallar för Word och Powerpoint. Du loggar in som anställd. 

Lunds universitets bild- och mediebank

Presentationsmaterial

En Powerpoint presentation över Campus Helsingborg är för närvarande under uppdatering. Vänligen kontakta Julia Luttrup om du vill få tillgång till en äldre version. 

 

Porträttfoto Julia Luttrup. Foto.

Julia Luttrup

Kommunikationsansvarig

E-post: julia [dot] luttrup [at] ch [dot] lu [dot] se

Mobil: 0723032546

Anmäl dig till vårt interna nyhetsbrev!

Få uppdateringar om vad som händer på och omkring Campus Helsingborg, inbjudningar till evenemang och praktisk information. Nyhetsbrevet kommer ut i slutet av varje månad.