Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Mer än bara plugg

Under din tid som student kan du uppleva mycket mer än endast dina studier. Studietiden är en buffé av äventyr och möjligheter, där det finns aktiviteter för alla!

Bästa av två världar

Unikt för dig som läser en utbildning på Campus Helsingborg är att du får chansen till ett ännu rikare studentliv genom att du får tillgång till två studentstäder, Helsingborg och Lund. Utmärkande för Helsingborg är att det blir en mer familjär stämning och du kommer träffa studenter från flera olika utbildningar och delar av världen. Det arrangeras allt ifrån inspark, pubar, klubbar, sittning till sport- och idrottsaktiviteter, föreläsningar, bruncher och mycket mer. Du behöver inte vara rädd för att ha en tom kalender som student.

Av studenter för studenter

Med ett brett utbud av studentkårer, föreningar och utskott finns det inte bara aktiviteter att delta i, utan också möjlighet att vara med och skapa dessa minnesvärda aktiviteter för andra studenter. Alla kårer och föreningar drivs helt av engagerade studenter. I utbyte mot arbetet som läggs ner är det en värdefull erfarenhet där du får utveckla ditt nätverk och sociala kompetens. 

Två studenter går utomhus utanför Helsingborgen. Foto.

Studenthuset Helsingborgen

Helsingborgen är studenthuset i staden, mer känt som "Borgen". Här har studentföreningarna sin bas och det händer nästan alltid något! Varje torsdag är det exempelvis torsdagspub där du får en trevlig måltid för en billig peng. Utöver det hålls det såväl möten som sittningar på Helsingborgen.

Studenter på sittning. Foto.
Fyra tjejer jobbandes bakom baren. Foto.
Student lagar mat i storkök. Foto.
Studenter på utomhusfest. Foto.
Studenter på sittning med självlysande färg. Foto.
Dansandes studenter under inspark. Foto.