Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Rundtur på Campus Helsingborg

Till en början kan det vara klurigt att veta var du ska gå för att hitta till din föreläsning, den bästa pluggplatsen eller var du kan värma din matlåda. Campus Helsingborg ser stort ut, men efter ett tag har du lärt dig hur byggnaden funkar och var allting finns.

Illustration över Campus Helsingborg framifrån. Bild

Studiemiljö med utsikt

När du kommer in på entréplan befinner dig i mitten av huset. Denna del kallas U, här finns bland annat receptionen och kafeterian Campus Coffeeshop. Här kan du även gå ut till innergården och ta en paus under körsbärsträden. 

Till vänster ligger block C och till höger kommer du till block E. På varje våningsplan finns studieplatser eller grupprum och studentpentry med mikrovågsugnar. På andra våningen hittar du både en öppen studieyta,  bibliotek och de största föreläsningssalarna, här brukar också studentföreningarna bjuda på kaffe!  

Missa inte att ta hissen upp till våning 7 i block C. Här hittar du våra nyaste pluggplatser med snygga möbler och fantastisk utsikt över Öresund och Helsingborg. 

När du behöver fylla på med energi

Granne med Campus Helsingborg ligger Mindpark där flera mindre företag har sina kontor. I Mindparks Open Space kan du sitta och plugga, jobba eller köpa lunch och fika från deras café i en inspirerande miljö. 

Om du har missat matlådan finns Gitte och hennes kollegor i Campus Coffeshop alltid redo med dagens luncherbjudande, mackor, fika och nybryggt kaffe. På andra sidan innergården ligger Food & Co Fabriken som serverar lunchbuffé. På några minuter når du också stadsdelen Söder i Helsingborg där det finns flera livsmedelsbutiker och restauranger. 

 

Tips!

Om du går vilse, gå ner till receptionen på våning 1 så kan de hjälpa dig. Eller fråga en annan student om vägen, alla har varit nya och förvirrade i början. 

Se hur det ser ut på Campus Helsingborg

Tre studenter sitter med datorer. Foto.
Luftiga studiemiljöer.
Studenter sittandes i gräset utomhus i solen på Campus Helsingborgs innergård. Foto.
Innergården på Campus Helsingborg.
En grupp studenter pluggar tillsammans. Foto.
Studiemiljöer på 7:e våningen med utsikt mot havet och staden.