Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Studentliv

Gemenskap och nya upplevelser

Att vara student sträcker sig långt bortom föreläsningar och plugg. Det är att skaffa sig vänner för livet, hitta nya intressen, lära sig något nytt, glömma något gammalt, försöka bli vuxen, men samtidigt utforska det barnsliga, få perspektiv och bli del av en gemenskap.

Dags att flytta?

Helsingborg är en studentvänlig stad och har därmed ett stort utbud av olika boende för dig som ska bli ny i staden. Här har vi samlat tips och råd om hur och var du kan hitta ditt nya hem!

Upptäck Helsingborg

Helsingborg - en pärla vid Öresund. Låt oss guida dig genom denna charmiga stad och visa dig de bästa platserna att upptäcka, från innerstadens myller till fantastiska kuststräckor och pulserande kulturliv. Ta del av våra tips och förbered dig på att bli förtrollad av allt som staden har att erbjuda.