Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kompetensutveckling

Vid Lunds universitet har du möjlighet att tillägna dig ny kunskap genom hela livet. Vi erbjuder kompetensutveckling och vidareutbildning som baseras både på vår breda och djupa kunskap inom många olika områden. På Campus Helsingborg finns både kostnadsfri utbildning i form av fristående kurser som du som privatperson kan söka och skräddarsydda uppdragsutbildningar som din arbetsgivare betalar.

Fristående kurser

Många av våra fristående kurser ges digitalt utan fysiska möten på campus och många ges på deltid. 

Öppna kurser

Du kan också anmäla dig till MOOC:ar, eller öppna nätkurser, som är öppna för alla intresserade oavsett förkunskaper.

Öppna nätkurser på Lunds universitet

Uppdragsutbildning

Lunds universitet erbjuder kompetensutveckling till anställda inom företag, myndigheter och organisationer i form av uppdragsutbildning. Du kan gå kurser inom vårt befintliga utbud inom uppdragsutbildning, eller be din arbetsgivare att beställa en skräddarsydd utbildning. Det är alltid din arbetsgivare som betalar kursavgiften.

Läs mer uppdragsutbildning på Lunds universitet

Om du vill komma i kontakt med de utbildningar som finns på Campus Helsingborg för att undersöka upplägg för uppdragsutbildning eller annan form av kompetensutveckling, kontakta Samverkansansvarig Magnus Adenskog (magnus [dot] adenskog [at] ch [dot] lu [dot] se (magnus[dot]adenskog[at]ch[dot]lu[dot]se)).

Portättfoto Magnus Adenskog. Foto.

Kontakta oss

Om du vill undersöka möjligheterna till samverkan, kontakta Campus Helsingborgs Samverkansansvarig Magnus Adenskog. 

Epost: magnus [dot] adenskog [at] ch [dot] lu [dot] se
Telefon: 042-35 66 05, 072-450 17 41