Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Kom i kontakt med utbildningarna

Utbildningarna på Campus Helsingborg erbjuder olika sätt att samarbeta med företag och organisationer. På flera utbildningar ingår praktik och VFU - verksamhetsförlagd utbildning. Även samarbete med examensarbete och gästföreläsningar är vanligt. Flera av verksamheterna på Campus Helsingborg arbetar även med olika Advisory Boards och branschråd för att samverka.

Strategisk kommunikation

På Campus Helsingborg utbildas framtidens kommunikatörer, marknadskommunikatörer, PR-konsulter och kommunikationsstrateger. Utbildningar är unika i Sverige, och i flera fall även i Europa.

Studenterna är utrustade med den senaste kunskapen inom strategisk kommunikation och kan bidra med vassa strategier och kreativa lösningar på praktiska problem.

Så kan ni samverka

Examensarbete, praktikkurs, gästföreläsare, Advisory Board

Läs mer om utbildningarna

Kontaktperson

Ilkin Mehrabov, samverkan [at] isk [dot] lu [dot] se 

Service management

Studenterna som läser Service management får en gedigen managementutbildning med spetskompetens inom antingen detaljhandel, hållbarhet, hälsa, kreativa näringar, logistik eller turism och hotell. Utbildningarna är utvecklade i samarbete med ledande branschföretag och organisationer.

Studenterna tränas i att leda, utveckla och organisera företag och verksamheter och kan bidra med nya perspektiv och hållbara lösningar.

Så kan ni samverka

Examensarbete, praktikkurs, gästföreläsare, branschråd

Läs mer om utbildningarna

Kontaktperson 

Christer Eldh, christer [dot] eldh [at] ses [dot] lu [dot] se (christer[dot]eldh[at]ses[dot]lu[dot]se) 

Modevetenskap

Kandidatprogrammet i modevetenskap är unikt i Norden. Utbildningen är tvärvetenskaplig och studenterna  får verktyg att tolka och förstå mode och trender i samhället såväl historiskt som i nutid. Hållbarhet är ett centralt tema och studenterna får uppdaterade kunskaper om dagens utmaningar i modebranschen.

Studenternas analytiska förmåga och kunskaper om projektledning och kommunikation kan bidra med allt från omvärldsbevakning till genomförande av projekt.

Så kan ni samverka

Examensarbete, VFU, praktikkurs, gästföreläsare

Läs mer om utbildningen

Kontaktperson

Petra Larsson, petra [dot] larsson [at] kultur [dot] lu [dot] se 

Högskoleingenjör

Morgondagens ingenjörer utbildas på Campus Helsinborg. Lunds Tekniska Högskola ger högskoleingejörsutbildningar inom en rad eftertraktade områden som byggteknik, datateknik och elektroteknik.

Studenterna har inte bara rätt examen, de får även rätt kompetens som gör steget från deras utbildning till ett aktivt yrkesliv är kort. 

Så kan ni samverka

Examensarbete, VFU, praktik, gästföreläsare

Läs mer om utbildningarna

Kontaktpersoner

  • Byggteknik med arkitektur: Laura Liuke, laura [dot] liuke [at] abm [dot] lth [dot] se
  • Byggteknik – järnvägsteknik och Byggteknik – väg- och trafikteknik: Helena Svensson, helena [dot] svensson [at] tft [dot] lth [dot] se
  • Datateknik och Elektroteknik med automationsteknik: Christin Lindholm christin [dot] lindholm [at] cs [dot] lth [dot] se
  • Energi- och miljöeffektiva byggnader: Jouri Kanters jouri [dot] kanters [at] ebd [dot] lth [dot] se

Socialt arbete

Socionomprogrammet har funnits i 25 år i Helsingborg och har sedan starten utbildat socionomer rustade med kunskap om sociala problem och utmaningar, deras orsaker, konsekvenser och hur de kan lösas.

För studenterna vävs teori och praktik samman och forskare, yrkesverksamma socionomer och brukar- och frivilligorganisationer deltar aktivt på alla nivåer i utbildningen.

Så kan ni samverka

Examensarbete, VFU, praktikkurs, gästföreläsare

Läs mer om utbildningarna

Kontaktpersoner

  • Socionomprogrammet VFU: Anneli Nielsen och Ann-Sofie Åström, placeringsbas [at] soch [dot] lu [dot] se
  • Socionomprogrammet uppsats: Teres Hjärpe, teres [dot] hjarpe [at] soch [dot] lu [dot] se
  • Avancerad nivå: Leili Laanemets, leili [dot] laanemets [at] soch [dot] lu [dot] se och Gabriella Scaramuzzino, gabriella [dot] scaramuzzino [at] soch [dot] lu [dot] se (gabriella[dot]scaramuzzino[at]soch[dot]lu[dot]se)
Portättfoto Magnus Adenskog. Foto.

Kontakta oss

Om du vill undersöka möjligheterna till samverkan, kontakta Campus Helsingborgs Samverkansansvarig Magnus Adenskog. 

Epost: magnus [dot] adenskog [at] ch [dot] lu [dot] se
Telefon: 042-35 66 05, 072-450 17 41