Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

HBG Live

HBG Live är en öppen talkshow, som berör aktuella frågor i samhällsdebatten med utgångspunkt i ett regionalt perspektiv. Under fyra tillfällen per år bjuds intresserad allmänhet in till att delta i samtal där kunskap, dialog och reflektion står i fokus. Evenemanget görs i samarbete med Helsingborgs dagblad.

 

Panelsamtal under HBG Live. Foto.
Under HBG Live i oktober 2023 diskuterades Handelsstaden Helsingborg.

Nästa HBG Live: efter sommaren

Nu tar HBG Live sommaruppehåll och är tillbaka efter sommaren. Samtalen från vårens HBG Live finns att ta del av i podden. 

HBG Live logo på svart vit bild från Helsingborg

Kontakt

Har du frågor om HBG Live eller tips på ett tema? Kontakta Julia Luttrup, kommunikationsansvarig på Campus Helsingborg. 

Epost: julia [dot] luttrup [at] ch [dot] lu [dot] se 

HBG Live - podd

HBG Live är podden för dig som vill djupdyka i aktuella samhällsfrågor, fenomen och forskning. Under ledning av Heidi Avellan, politisk chefredaktör på Sydsvenskan och Helsingborgs Dagblad, pratar forskare från Lunds universitet tillsammans med inbjudna gäster om angelägna ämnen.

Samtalen utgår ifrån talkshowen HBG Live som arrangeras fyra gånger per år med livepublik. 

Poddavsnitt

Logotyp för HBG Live podd

Lyssna i din spelare

HBG Live finns i alla de vanliga poddspelarna. Sätt en prenumeration så missar du inget avsnitt!